Det en god idé at vi afholder kursus for jer!

 Få ny viden og erfaringer med hvordan I på kvalificeret vis kan arbejde med kamplege, slåskultur, kampkunst, kreativ bevægelse og balance/faldforebyggelse i børnehaver, skoler, idrætsuddannelser, specialpædagogiske institutioner, idrætsforeninger og fysioterapi.

Nye muligheder

Man skal ikke være nervøs for børns kropslige kampe, man skal derimod have indsigt i, hvordan kampene kan foregå - og hvad man vil med dem. Kampene kan være brutale og destruktive, men de kan også være konstruktive og lærerige.

Lær af vores erfaringer

Vi viderebringer de erfaringer og den viden, vi har arbejdet os frem til igennem de sidste 19 år. Siden 1999 har vi arbejdet med kampsport som et dannelsesfag på Gerlev Idrætshøjskole og siden 2006 som et uddannelsesfag på Syddansk Universitet.

Direkte anvendelse

Målet med vore kurser, oplæg og uddannelsesforløb er, at de får markant betydning for jeres pædagogiske praksis. Viden og kunnen skal gå hånd i hånd. Vores fornemste mål er at uddanne dygtige pædagogiske håndværkere der ved hvad de gør.

Kurser / Workshops

Kurserne har fokus på formidling af kamplege, slåskultur, kampkunst og kreativ bevægelse. Disse vægtes efter jeres behov og ønsker.

Oplæg / Foredrag

Bliv introduceret til den nyeste viden om børn og unges kamplege, slåskultur, kampkunst og kreativ bevægelse – og hvilken betydning det har for praksis. 

Uddannelsesforløb

Vores uddannelsesforløb er aktionslæringsforløb, der typisk falder i  tre faser:

Skriv eller ring til os og få mere information...

FAQ

FAQ - De typiske spørgsmål om vores kurser

  • Alle, der er nysgerrige efter at få mere kropslig kamp og bevægelse ind i deres pædagogiske arbejde.
  • Børnehavepædagoger eller fritidsklubmedarbejdere, der har fokus på at arbejde med kropskultur, trivsel og kreativ bevægelse.
  • Idrætslærere i folkeskole, efterskole eller gymnasium, der gerne vil inkludere kampkunst i deres undervisning med høj faglighed.
  • Studerende i fag med fokus på krop, idræt, bevægelse – og som er nysgerrige på kamplege, slåskultur og kampkunst.
  • Alle, der er interesserede i bevægelse og pædagogik, og som ønsker mere indsigt i alternativ og kreativ træning.

Mange af vores kurser har fokus på pædagogisk formidling af kamplege, slåskultur, kampkunst og kreativ bevægelse. Men de kan også omhandle trivsel, senior faldteknik eller kropskultur.

Målet med vore kurser, oplæg og uddannelsesforløb er, at de kan anvendes direkte i jeres pædagogiske praksis efterfølgende. De skal ikke være pædagogiske “one-night stands” eller underholdningsindslag, der er glemt, så snart vi er ude af døren…

Hvis I gerne vil have det, sender vi kursustekst til jer i god tid. I er også meget velkomne til at anvende de tekster, der findes her på siden. Inden kurset ringer vi sammen, så forventningerne i forhold til form og indhold afstemmes. Målet er, at vores bidrag relaterer sig til jeres hverdag på en konkret og direkte måde.
Under kurserne modtager deltagerne et kursusmateriale, slides, playliste og litteraturliste. 
Når der indgår praksis i vores kurser, er det en god idé at medbringe tøj, der er behageligt at bevæge sig i, og som dækker jeres knæ. Alle kan være med – uanset antallet af skavanker og fysisk form. Der tages naturligvis hensyn.

Vi har ingen standardpriser. Prisen forhandles individuelt for hvert arrangement.

Kørsel afregnes efter statens takster.